Головна » Замовлення підручників для 2 класу - 2024

Замовлення підручників для 2 класу - 2024

                                                                                                     Протокол № 3

засідання педагогічної ради Холодівської  гімназії     

від 29.01.2024року

 

Присутні :

Голова педагогічної  ради   Ревус О.І.

12 членів  педагогічного колективу закладу 

Порядок денний:

1.     Про відбір підручників для 2 класу на 2024-2025 н.р.

 

СЛУХАЛИ по першому питанню директора гімназії Ревус О.І. про замовлення підручників для 2 класу. Вона сказала, що і у адміністрації, і у вчителів було достатньо часу для того, аби опрацювати методичні рекомендації, переглянути вебінари, послухати авторів підручників щодо вибору підручників для 2 класу.

ВИСТУПИЛИ:

-         Майструк Л.М., заступник директора з НВР, яка сказала, що дійсно, учителі не лише опрацювали рекомендації щодо вибору підручників, переглянули електронні версії, хто хотів, прослухали вебінари, а і обмінялися думками щодо переваг підручників того чи іншого автора.

-         Моторна В.А. зазначила, що по українській мові та читанню хотіла б працювати із підручником Большакової І.О. До цього спілкувалася із колегою, яка раніше навчала дітей за підручником цього автора, та порадила вибрати підручник цього автора. З математики обрали підручник автора Гісь О.М. та Філяк І.В.

-         Брижата А.В., вчителька 3 класу сказала, що з кожним роком якість підручників удосконалюється. Вони стають більш насичені пізнавальним матеріалом, містять кюар – коди, посилання на  цікаві повідомлення.  Так підручник  англійської мови містить аудіо супровід. Так як наш заклад навчається за підручниками О.Д. Карпюк, то і для 2 класу, щоб зберегти наступність, радимо обрати підручник Карпюк О.Д.

-         Пасічник Р.Г. запропонувала обрати підручники з предмету «Я досліджую світ» за авторством Волощенко О.В., «Мистецтво» - автор Масол Л.М.

 

УХВАЛИЛИ:

1.     Вибрати підручники для 2 класу таких авторів:

-         Большакова І.О « Українська мова та читання»

-         Гісь О.М. та Філяк І.В.»Математика»

-         О.Д. Карпюк «Англійська мова»

-         Масол Л.М. «Мистецтво»

-         Волощенко О.В«Я досліджую світ»

 

Голова педради               Ревус О.І.

Секретар                      Моторна В.А.